KREDITI
KREDITNE KARTICE
OSIGURANJE
HIPOTEKE
CrediatCredit.com > Krediti > SMS krediti

SMS krediti

Jedna vrsta nebankarskog zajma koji postaje sve popularniji je i tzv. SMS kredit. Od ugovaranja kredita preko Interneta razlikuje se po tome što se ugovor zaključuje odgovorom na SMS poruku s kodom. Ovi krediti su u pravilu na manje iznose, ali se jako brzo odobravaju.

Samo u hitnim slučajevima

Ova vrsta kredita je jedna od opcija rješavanja situacije u kojoj Vam hitno treba manji iznos novca. Vrlo lako se ugovara i dostupna je širokom sloju građana. Sve što Vam treba su kopija osobne iskaznice i zadnjih triju platnih lista, odnosno drugi dokaz o stalnim primanjima.

Ovaj kredit će odgovarati svima koji ne žele da se sazna za njihove poteškoće tj. za one koji ne žele opterećivati rodbinu i prijatelje traženjem pozajmice.

Kako ugovoriti SMS kredit?

Za sada postoji tek nekoliko stranih poduzeća koja nude usluge SMS kredita na našem tržištu. Kod svih su pravila slična. Putem SMS poruke ili Internet obrasca zatražite određeni iznos kredita nakon čega Vas kontaktiraju njihovi agenti i dogovaraju s Vama dokumentaciju.

Kad završite s registracijom na njihovim stranicama i pošaljete potrebne dokumente oni sami provjeravaju Vaš bonitet i odlučuju o odobrenju kredita. Ukoliko Vam kredit odobre, sve drugo se odvija putem SMS poruka kojima ćete potvrditi namjeru podizanja kredita i u roku od 24 sata sredstva će biti na vašem računu.

Loše strane

Veliki minus ovih kredita je njihova skupoća. Tako ćete u jednoj verziji proizvoda morati platiti visoku pristojbu koja iznosi oko 25% odobrenog zajma, dok u drugoj varijanti morate imati jamca ili skupo platiti “Globalnu garanciju” - vrsta osiguranja otplate kredita koja Vas može, u slučaju da ne platite rate na vrijeme, jako skupo koštati.

Stručniji članak o nedostatcima SMS kredita pročitajte na www.kredit-zajam.com/mini-mikro-kredit_1_205.aspx.

Ako i dalje želite SMS kredit prokušajte kod Nereida grupe, ali nikako nemojte ugovarati Globalnu garanciju, pokušajte pronaći jamca, više na: www.brzikredit.com

Najmanje mogućnosti i najviše cijene naći ćete kod Cash-experta, oni naplaćuju jednokratnu premiju od gotovo 25% kredita, a možete ugovoriti zajam samo na iznose od 1000 ili 2000 kn: cash-expert.com