KREDITI
KREDITNE KARTICE
OSIGURANJE
HIPOTEKE
CrediatCredit.com > Krediti > Krediti bez ovjere poslodavca

Krediti bez ovjere poslodavca

Trebate kredit, a ne možete ili ne želite tražiti potvrdu od poslodavca? Krediti bez ovjere poslodavca namijenjeni su svima onima koji imaju primanja, ali je njihovo dokazivanje otežano bilo zbog situacije na poslu, bilo zbog primanja novca “na ruke”.

Bez ovjere, ali s platnom listom

Brzi krediti koji se reklamiraju na Internetu često ističu da nude svoje usluge i odobravaju kredite bez da im vaš poslodavac potvrdi visinu primanja, da niste pod otkaznim rokom i da nemate već postojeće obustave na primanjima. Ipak, kod njih nećete moći dobiti zajam ako ne možete dokazati da ste imali stalne prihode u posljednja tri mjeseca.

I u bankama bez ovjere

Neki kreditni posrednici nude mogućnost ugovaranja kredita bez ovjere poslodavca za manje iznose, odnosno do 15 000 kn. Za veće iznose trebali biste biti u mogućnosti na drugi način dokazati da ćete svoje obveze moći podmirivati na vrijeme te ćete najverojatnije morati naći jamca s dobrim bonitetom ili založiti nekretninu kako bi se banka mogla osigurati za slučaj da u potpunosti ostanete bez primanja.

Online ugovaranje

Brzi kredit manjeg iznosa možete ugovoriti bez ovjere poslodavca kod Nereida grupe na www.brzikredit.com i to iz udobnosti vlastitog doma.

Kredite bez ovjere poslodavca do 15 000 kn nude i u Aton agenciji za posredovanje.