KREDITI
KREDITNE KARTICE
OSIGURANJE
HIPOTEKE
CrediatCredit.com > Krediti > Brzi zajam

Brzi zajam

Hitno Vam treba par stotina ili tisuća kuna? Iznenadili su Vas neočekivani troškovi koji ne trpe odgodu kao što su razni popravci ili računi? Ono što Vam treba je jedan brzi zajam s kojim ćete preživjeti do plaće.

Zajam ili kredit? Kredite u pravom smislu riječi Vam mogu odobriti samo specijalizirane financijske institucije kao što su banke, kreditne unije i stambene štedionice.

Zajam pak spada u obvezne odnose i može se sklopiti između dvije osobe, bilo fizičke bilo pravne i za zajam nije dozvoljeno ubirati kamatu, što zajmodavci nadoknađuju kroz razne naknade, premije i slično.

Odobrenje unutar 24 sata

Brzi zajam trebao bi Vam biti ne samo odobren unutar 24 h nego bi Vam u tom roku trebao sjesti i novac na račun. Proces traje malo dulje pri prvom podizanju zbog ovjere dokumentacije i Vašeg identiteta, ali kod svakog sljedćeg zajma, procedura zaista traje tek nekoliko minuta.

Za i protiv

Kod stranih poduzeća koja nude brze zajmove s rokom otplate od 15, 30 ili 60 dana zajam mogu dobiti samo oni koji mogu dokazati uredna primanja u zadnjih nekoliko mjeseci.

Prednost ovih malih zajmova je brzina kojom se rješava dokumentacija i to što sve možete obaviti iz svog doma putem Interneta. Nedostatak su im visoke naknade ili traženje da koristite Globalnu garanciju.

Brzi krediti u banci

Na Internetu postoji mnoštvo ponuđača koji Vas uvjeravaju da će Vam ugovoriti kredit kod banke za samo jedan ili dva dana na iznose do petnaestak tisuća kuna. Iako su ove ponude vrlo primamljive radije dobro pročitajte ugovor prije nego nešto potpišete, kod podizanja kredita nema mjesta žurbi.

Brzi kredit ugovorite posjetom stranici Nereida grupe iz Španjolske na: www.brzikredit.com, ili svoj prvi zajam do 1300 kuna podignite na stranici www.brzizajam.com i pronađite si jamca jer se bonus jamstvo stvarno ne isplati.