KREDITI
KREDITNE KARTICE
OSIGURANJE
HIPOTEKE
CrediatCredit.com > Krediti > Bankarski krediti

Bankarski krediti

Unatoč svim kontroverzama bankarski krediti su najsigurniji i najpovoljniji. Njihovo poslovanje regulirano je zakonom, a kamatne stope su pod nadzorom Hrvatske narodne banke. Nevolja je u tome što ćete im morati dokazati da ste dužnik koji će uredno otplaćivati svoje obaveze.

Najpovoljniji uvjeti

Prednost podizanja kredita u banci su povoljnije kamatne stope i transparentniji uvjeti kreditiranja od ostalih ponuditelja na tržištu. Prilikom sklapanja ugovora o kreditu imate pravo ispitati svaku pojedinost iz ponuđenog ugovora i razjašnjenje svake stavke koja Vam nije jasna.

Ako nemate sređene račune provjerite mogućnosti koje Vam se nude preko nebankarskih kredita.

Ugovaranje kredita

Ugovaranje bankarskog kredita nije nimalo jednostavno. Do potpisivanja ugovora morat ćete priložiti svu potrebnu dokumentaciju. Najčešće su to platne liste, ovjere poslodavca, kreditno izvješće, a ovisno o visini kredita i dokumentacija vezana uz zalog ili jamca.

Namjenski ili nenamjenski?

Dvije su osnovne vrste kredita: namjenski i nenamjenski. Namjenski su povoljniji, ali ograničavaju Vaše raspolaganje posuđenim novcem. Trošenje ćete morati dokazivati kupoprodajnim ugovorom za stan ili auto, računima za obnovu nekretnine i slično.

S druge strane nenamjenski krediti Vam ostavljaju slobodu da novcem raspolažete po svojoj volji, što će Vas naravno, i više koštati.

HPB kunski krediti

Poučeni nedavnom krizom kredita s valutnom klauzulom u HPB-u su obogatili ponudu kunskih kredita Možda baš tu nađete onaj koji će Vam odgovarati.

Erste krediti i on-line

Zatražite odobrenje kredita u Erste banci putem Internet obrasca i nećete morati platiti naknadu obrade kredita.

Raznolika ponuda u PBZ-u

Sve o širokoj ponudi kredita u PBZ- pronađite na njihovim stranicama i ugovorite kredit po svojoj mjeri.