KREDITI
KREDITNE KARTICE
OSIGURANJE
HIPOTEKE
CrediatCredit.com > Krediti

Online krediti - brzo i jednostavno

Hitno trebate zajam bez sređivanja komplicirane dokumentacije? Iskoristite najbrži način dobivanja zajma putem Interneta. Za klijente s bonitetom postoji ponuda bankovnih kredita i kredita preko posrednika za koji ne trebate dokazivati da ste zaposleni ili da ste uredno otplatili prethodne obaveze. Za manje iznose postoje zajmovi do plaće koje možete imati na računu u roku od tek nekoliko minuta.

Najbrži način za posudbu novca je brzi zajam, preko kojeg možete posuditi od nekoliko stotina do nekoliko tisuća kuna na rok od 30 dana.
Ovaj tip zajma je prikladan kako za zaposlene, tako i za umirovljenike, studente ili žene na porodiljnom. Novac stiže na vaš račun u roku od nekoliko minuta.

Zajam bez ovjere poslodavca

Brzi zajam za sve koji nemaju stalna primanja ili su njihova primanja nedovoljna za podizanje kredita u banci. Zajam bez ovjere poslodavca se temelji na vašem cjelokupnom bonitetu.

Krediti bez HROK-a

Povoljan zajam za one koji imaju povijest neurednog plaćanja svojih obveza po kreditima pa su još uvijek evidentirani u HROK-u. Evidencija u registru može znači da Vam banka neće odobriti sljedeći kredit. Krediti bez HROK-a su mogući i unatoč negativnoj evidenciji, važna je vaša sveukupna sposobnost otplate.

Brzi krediti putem Interneta

Najjednostavniji i najbrži način ugovaranja zajma je putem Interneta. Online zajmovi bilježe rekordan porast zahtjeva. Jednostavno se ugovaraju i ne morate obilaziti urede po gradu.

Preporučamo Vam da pogledate deset zapovjedi za podizanje kredita, koje će Vam pomoći da se odlučite za kredit koji će Vam najbolje odgovarati. I tu vrijedi načelo da biramo kredit sa što nižom EKS.